Alles over Dreamlight

Oneindige keuzes 

Dreamlight Activewear streeft ernaar om u het beste te bieden en maakt gebruik van alleen de hoogste kwaliteit materialen. Door de mogelijkheid om je eigen stoffen, kleuren en kristallen samen te stellen zijn de keuzes oneindig. Inspiratie nodig? Neem dan een kijkje in de nieuwe catalogus 2017-2018. Deze ontwerpen zijn ook te vinden onder het kopje 'turnpakjes' en kunnen direct worden besteld. 


image
Catalogus 2017-2018 

Online Design Workshop

Ga naar www.dreamlightusa.com om je eigen turnpakje samen te stellen. Op deze manier turn je altijd in een uniek en persoonlijk pakje. De Online Design Workshop maakt het mogelijk om het patroon, de stof en je favoriete kleuren te kiezen. Vervolgens maak je je ontwerp af door kristallen toe te voegen. Het verwezenlijken van jouw persoonlijke pakje gaat verder via austin@allamericansports.nl of je kunt bellen naar 06 51373526.


image
Dreamlight Online Custom Design 

Team Orders

Naast het samenstellen van je eigen turnpakje is het ook mogelijk om het hele team aan te kleden. Ook hier kies je het patroon, de stof (mystique, nylon of velours) en de kleuren. Er zijn paspakken beschikbaar om de juiste maten en aantallen te bepalen. Je keuzes geef je door via de mail austin@allamericansports.nl of je kunt bellen naar 06 51373526. Ook is het mogelijk een afspraak te maken om je clubpakje samen te stellen. Alle stoffen zijn aanwezig en daardoor kan je een nog beter beeld krijgen van het ontwerp . Bij Team Orders ben je verzekerd van een uniek turnpakje op de wedstrijdvloer!image


Je eigen 'Droom Turnpakje'  

Bij Dreamlight is de mogelijkheid er om je eigen pakje te ontwerpen. Je kun niet alleen je stoffen, kleuren en kristallen bepalen, maar je kan ook een schets maken van jouw 'Dream Leo'. Wat moet je doen:

1. Stuur een schets van jouw droom ontwerp naar austin@allamericansports.nl
2. Je krijgt een grafische tekening toegestuurd van jouw eigen ontwerp voor goedkeuring en bevestiging. 
3. Dreamlight gaat aan de slag!image

image

imagePlace holder for preview images