Het verhaal van All-American Sports

Het verhaal van All-American Sports

Als jurist begonnen, startte Austin Fasting op latere leeftijd een zoektocht naar zijn passie. Een tocht die hem in 2006 tot het ondernemerschap bracht.

Een ruime kelder onder het huis wordt ingericht als showroom en magazijn, terwijl zijn oudste zoon  de eerste website bouwt. De contacten met Amerikaanse honk- en softbal leveranciers worden in hoog tempo uitgebreid. Als de onderneming zich vervolgens ook richt op andere Amerikaanse sporten en merken, is All-American Sports in 2007 een feit. 

De keuze voor het starten van een bedrijf met Amerika als achtergrond, ligt voor de hand. Aan zijn moeder dankt hij zijn Amerikaanse nationaliteit. Omdat hij niet alleen letterlijk maar ook figuurlijk de taal spreekt van Amerika, weet hij leveranciers voor zich te winnen, en hen te overtuigen dat in Europa mooie kansen liggen. Dit bepaalt voor een belangrijk deel de kracht van het bedrijf.


Honkbal loopt als een rode draad door zijn leven. Als speler, trainer, coach, en bestuurslid is hij al jarenlang actief in de honkbalwereld. Het is dan ook niet voor niets dat honk- en softbal de kern van het bedrijf vormt.

Hij weet hoe belangrijk het is om aandacht te hebben voor klanten. Maar eerlijkheid staat voorop. Het heeft geen zin om klanten een mooie uitkomst voor te spiegelen, als op voorhand al duidelijk is dat die uitkomst niet haalbaar is. Een klant heeft er ook recht op om te horen als niet aan zijn wensen voldaan kan worden. 

Austin heeft een passie voor mooie en kwalitatief hoogwaardige producten. Producten waar “een verhaal” achter zit. Met All-American Sports probeert hij deze passie over te brengen op zijn klanten, de sporters.

Place holder for preview images